Raw šokoladas – Švenčių laikotarpui!

Šventės – tai magiškas metas, sujungiantis artimuosius prie bendro stalo ir grąžinantis prie tradicijų. Viena jų – tai dalinimasis dovanomis, simbolizuojantis rūpestį bei meilę. O šokoladines dovanas vaikai ypač mėgsta. Todėl svarbu, kad gardėsiai būtų pagaminti iš aukščiausios kokybės šokolado. Kone vertingiausias – neapdorotų kakavos pupelių šokoladas, kuris kartu yra žaliavalgiškas (Raw) ir veganiškas. Tokios dovanos kaip šokoladiniai Raw čiulpinukai, baltasis Raw šokoladas su cinamonu ar vyšniomis, arba kokosinis Raw kremas patiks kiekvienam vaikui.


Žaliavalgiškame Raw šokolade yra daug daugiau maistinių medžiagų nei paprastame, tokių kaip antioksidantai ir mineralai, magnis, geležis, kalcis ir kiti. Raw kakavos pupelės yra džiovinamos ir fermentuojamos, kad išliktų kuo daugiau maistinės vertės. Dėl to žaliavalgiškas šokoladas yra ne tik skanus, bet naudingas: jis gerina koncentraciją, mažina stresą ir suteikia energijos.

Neapdorotos kakavos šokoladas turi labai mažai ingredientų, tad yra grynos sudėties. Jame nėra dirbtinių konservantų ir skonio stipriklių. Jo pagrindą sudaro neskrudintos kakavos pupelės, o baltųjų šokoladų linijoje kakavos išvis nėra. Kakava stimuliuoja nervų sistemą – todėl kai kurie specialistai teigia, kad vaikams patartina kakavos vengti. Tad vaikai gali drąsiai smaližiauti šiuo baltuoju šokoladu! Jame nėra ir pieno, todėl tai puiki dovana ir tiems, kurie netoleruoja laktozės. Žaliavalgiškas Raw šokoladas tiks visiems – ir vaikams, ir sveikai gyvenantiems suaugusiesiems!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.