Raw šokolado nauda smegenų darbui

Žmogaus smegenys – daug energijos sunaudojantis organas. Smegenų darbui reikalingos ATP molekulės – tai universalus visų ląstelių energijos šaltinis. ATP itin reikalingos studijuojant ar užsiimant kita veikla, kuriai būtina didelė koncentracija.


Raw juodasis šokoladas iš neskrudintų kakavos pupelių yra puikus energijos šaltinis, maitinantis smegenis. Nuo kitų maisto produktų jis išsiskiria tuo, jog savo sudėtyje turi daug polifenolių ir antioksidantų, kurie gali pagerinti kraujo tekėjimą per centrinę nervų sistemą, skatinti kraujotaką į smegenis, ir tai tik dalis teikiamos naudos. Dėl to gali pagerėti koncentracija ir atmintis. Raw neskrudintoje kakavoje esantys mineralai (pvz., magnis, kalcis, geležis ir daugybė kitų) bei endorfinai, dar vadinami laimės hormonais, yra atsakingi už džiaugsmą ir geresnę savijautą, patirtą suvalgius šokolado, todėl gali padidinti motyvaciją tęsti mokymąsi ar kitą susikaupimo reikalaujančią veiklą.


Šios nepaprastos savybės iš dalies būdingos ir įprastam šokoladui, tačiau Raw veganiškas suteikia dar daugiau naudos. Raw BIO veganiškas šokoladas iš „Aromavitalitys“ yra be laktozės, glitimo, sojų ir rafinuoto cukraus, tad tinka veganams, žmonėms su alergijomis ir visiems, kuriems nesvetimas sveikas gyvenimo būdas. Jam naudojamos dvi geriausios ekologiškos neskrudintos kakavos pupelių rūšys, iš kurių viena – itin reta Criollo rūšis.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.