Susitikime Vilniaus Sveikatos mugėje!

Jau šį savaitgalį – Vilniaus Sveikatos Mugė, kurioje dalyvaujame ir mes!

Šioje mugėje galėsite išgirsti svarbių paskaitų apie sveikatą bei atrasti ypatingų ir vertingų produktų -- tame tarpe ir iš „Aromavitalitys“! Kviečiame apsilankyti ir susipažinti su mūsų siūlomu asortimentu gyvai.

Pristatysime šiuos unikalius produktus:

• RAW BIO ciberžolių sultys – 100% natūralios ir išlaikiusios vertingąsias ciberžolių savybes, šios sultys yra tikras stebuklas mūsų organizmui, pradedant virškinimo sistema ir kepenimis, baigiant odos grožiu bei organizmo švara.

• RAW BIO imbierų sultys – grynos ir nepasterizuotos, šios sultys yra tikra vitaminų bomba ir nepakeičiamos norint stiprinti imunitetą.

• RAW BIO Laukinių Alavijų Ferox sultys – pagamintos iš kilmingiausios, gamtoje renkamos alavijų rūšies, šios sultys yra turtingos vitaminais, mineralais, antioksidantais ir turi nepaprastą poveikį sveikatai bei natūralaus grožio puoselėjimui.

• Laukinių Alavijų Ferox gelis – išlaikantis visas ypatingąsias Alavijų Ferox savybes, šis natūralus gelis puoselėja odos sveikatą, groži bei jaunystę.

• 100% Koloidinis Sidabras – tai itin efektyvi aukščiausios kokybės priemonė, skirta kasdienei odos priežiūrai, valymui ir skaistinimui.

• „Tigrinis“ pleistras – naudotas jau senovės Kinijoje ir pagamintas net iš 24 žolelių ekstraktų, šis pleistras yra nepaprasta pirmoji pagalba nuo skausmo, sumušimų, patempimų, kitų traumų ar uždegimo.

• „Yang Chi“ pleistras – tai detoksikuojantys pleistrai, kurie vaistinių augalų ekstraktų dėka padeda pašalinti iš kūno toksinus ir apvalyti organizmą.

Susipažinkite su ypatingais grožio bei sveikatos produktais gyvai jau šį šeštadienį!

Susitiksime mugėje!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.