Veido kaukė skaisčiai odai

Oda – mūsų sveikatos atspindys. Odos valymas – būtina ir svarbi procedūra visiems odos tipams kiekviename amžiuje. Nepamirškime, kad dar vienas svarbus žingsnis odos priežiūroje yra jos šveitimas (pilingas). Jis reikalingas negyvų odos ląstelių pašalinimui. Bėgant laikui, odos ląstelių regeneracija sulėtėja. Viršutinis odos ląstelių sluoksnis pasišalina lėčiau, todėl oda atrodo papilkėjusi. Kad to išvengtume, rekomenduojama daryti pilingą 1-2 kartus į savaitę.

Atlikus pilingą, labai svarbu odą giliai sudrėkinti. Jeigu naudojame odą sausinančias priemones odos valymui, nuo jos pašalinamas natūralus drėkinamasis faktorius, ir oda nesugeba išlaikyti drėgmės. Kad tai neįvyktų, būtina rūpintis odos grožiu tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Vienas iš veiksmingiausių būdų – Raw BIO nepasterizuotos šalto spaudimo Laukinių Alavijų Ferox sultys. Jų naudojimas padės normalizuoti jūsų odos vandens balansą.

Raw Laukinių Alavijų Ferox sultys rūpinasi oda ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus – jomis papildant mitybą. Laukiniai Alavijai Ferox prisotina odą deguonimi ir skatina kolageno gamybą organizme.

 

Siūlome itin paprastą, pastangų nereikalaujančią veido kaukę jūsų odai.

 

Veido kaukė:

• Paimkite medvilninio arba lininio audinio skiautę (arba sterilią servetėlę iš vaistinės), pakankamą, jog uždengtų veidą.

• Prieš naudodami sultis, butelį stipriai suplakite. Sultimis suvilgykite audinį arba sterilią servetėlę.

• Uždėkite ant švaraus, sauso veido (geriausiam rezultatui rekomenduojame prieš naudojant šią kaukę, odą nuvalyti „Aromavitalitys“ Koloidinio Sidabro toniku).

• Kaukę laikykite 15-20 minučių. Nuėmus kaukę, veido nuvalyti nereikia.

• Laukiniai Alavijai Ferox ypatingai paruošia odą ir pagerina kitų grožio priemonių įsiskverbimą.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.