Couverture šokoladai - artėjančioms šventėms

Artėjant Kalėdoms, kyla klausimas ką galėtume padovanoti savo artimiesiems. Raw Couverture šokoladas gabaliukais – nuostabi dovanos idėja ateinančioms šventėms. Šis veganiškas rankų darbo šokoladas yra pagamintas iš ekologiškų Raw ingredientų ir tiks net patiems išrankiausiems. Jo sudėtyje nėra jokių sveikatai nenaudingų priedų, baltojo cukraus, glitimo, laktozės, sojų – Raw Couverture šokoladas yra išskirtinai grynas, kokybiškas bei tinkantis veganams, žmonėms su alergijomis ir visiems, kurie renkasi sveikesnį gyvenimo būdą.

Nors šis šokoladas yra nuostabus desertas pats savaime, jį taip pat galima naudoti ir kitų saldumynų gamyboje. Panaudojimo būdų tiek, kiek leidžia jūsų vaizduotė! Štai keletas idėjų, kaip galite pritaikyti Couverture šokoladą besiruošdami šventiniam stalui:

• Patiekti patį šokoladą, sulaužytą gabaliukais;

• Ruošiant Kalėdinius, Naujametinius (bei kitų progų) saldžius šedevrus;

• Dekoruoti įvairius desertus bei kepinius (sutarkuoti šokoladą ir dekoruoti drožlėmis, arba papuošti desertus šokoladinėmis juostelėmis bei bangomis);

• Lydant žemoje temperatūroje (iki 40°C), šokoladą galima naudoti kaip glaistą arba tortų ir kitų desertų pertepimui;

• Ir tai tik keli būdai šio išskirtinės kokybės šokolado panaudojimui!

Couverture šokoladai bus nuostabi dovana gurmanams, veganams arba žmonėms, mėgstantiems gaminti – arba tai taps jūsų pačių šventinio stalo dalis!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.