Gurmaniškos šokolado dovanos

Dovanų pirkimas gali būti malonus iššūkis arba sunki užduotis.

Šokoladinės dovanėlės – pati puikiausia idėja. Tai tiks kiekvienam, nepriklausomai nuo gyvenimo būdo.

Valentino diena – ideali proga padovanoti artimajam išskirtinę šokoladinę dovaną, kuri tiks tiek veganams, tiek besilaikantiems dietos ir visiems, kurie siekia gyventi sveikai. Šių saldumynų pasirinkimas išties platus: nuo klasikinio šokolado plytelių iki rankų darbo šokolado. Asortimentą papildo RAW šokoladu dengtų egzotinių vaisių gausa, Vegemylk ar kokosiniu šokoladu aplieti riešutai, rankų darbo Couverture šokoladas gabaliukais ir ypatingi kremai-desertai, kurie tiks kaip jau paruoštas valgymui gardumynas arba ypatingas įdaras jūsų desertams.

Raw šokolado junginys su vaisiais – tai tikra puota mūsų skonio receptoriams. Tad verta išbandyti unikalios OCTO linijos ananasus, bananus, mangus ir kitus vaisius, aplietus RAW rankų darbo juoduoju, kreminiu ir baltuoju šokoladu. Gurmaniškų gardumynų gausa gali nustebinti ir suteikti skonių euforiją jūsų artimam žmogui.

Kalbant apie vaisius, turime du unikalius gardaus šokolado ir sveikų figų, pripildytų kremu, derinius – pasimėgauti šiais gardėsiais tikrai nebus nuodėmė.

O jeigu norite padovanoti kažką ypatingo širdžiai artimam žmogui, šokoladinė širdis pateisins jūsų lūkesčius: į aukso foliją suvyniota rankų darbo šokolado širdis slepia staigmeną – ją atvėrus, viduje pasitinka migdolai žaliavalgiškame juodajame šokolade.

Pradžiuginkime mūsų artimuosius išreikšdami meilę saldžiai ir gurmaniškai. Visą asortimentą galite rasti BIO, ECO kategorijose, ir tai iš tiesų įvertins kiekvienas.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.