Koloidinis sidabras – pagalba kovojant su akne

Spuogai ir aknė gali varginti bet kokio amžiaus žmones, ir ši odos būklė ypatingai pasunkėja vasarą, kai susiduriama su karščiu, drėgme ir prakaitu. Kovoje su akne padėti gali 100% koloidinis sidabras – natūralus ir efektyvus pagalbininkas odos grožiui bei sveikatai.
Visų pirma, kas sukelia aknę? Kai dėl įvairių priežasčių oda ima gaminti per daug aliejaus, ir ant odos yra daug negyvų ląstelių, tai gali užkimšti poras. Šitaip porose įstringa įvairios bakterijos bei mikrobai, kurie ir sukelia infekciją – tada atsiranda paraudimas, patinimas ir patys spuogai.


● Koloidinis sidabras yra natūralus antimikrobinis, antibakterinis, priešgrybelinis ir antiseptinis agentas. Tai reiškia, kad koloidinis sidabras turi natūralių savybių, stabdančių bakterijų ir mikrobų plitimą. Todėl naudojant šį koloidinį sidabrą, oda išlaikoma švari ir skaisti.
● Kita puiki koloidinio sidabro savybė – antiuždegiminė, vadinasi, koloidinis sidabras veikia ne tik kaip prevencija, bet ir kaip uždegimą mažinanti priemonė, kai infekcija jau prasidėjusi. Be to, koloidinis sidabras ramina sudirgusią odą, nesutrikdydamas jos mikrofloros.
● Koloidinis sidabras – puiki alternatyva kovojant su akne, nes vis daugiau žmonių tampa atsparūs moderniems antibiotikams ir hormoniniam gydymui.
● Koloidinis sidabras gali būti saugiai naudojamas su kosmetika ir kitomis odos priežiūros priemonėmis. Galite be baimės įtraukti koloidinį sidabrą į savo odos priežiūros ritualą ir džiaugtis papildomu antimikrobiniu bei priešuždegiminiu poveikiu.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.