Kuo ypatingas Raw šokoladas

Kuo ypatingas Raw (žaliavalgiškas) šokoladas?

 

Šiam šokoladui naudojamos dvi geriausios ekologiškos neskrudintos kakavos pupelių rūšys, iš kurių viena – itin reta Criollo rūšis, kuri automobilių pasaulyje būtų prilyginta Maserati klasei. Tai magiška transformacija iš pupelių į šokoladą, kuri įmanoma žemoje temperatūroje, nesiekiančioje 45°C. Raw šokoladas yra be laktozės, glitimo, sojų ir rafinuoto cukraus ir tinka veganams, žaliavalgiams, žmonėms su alergijomis ir visiems, kuriems nesvetimas sveikas gyvenimo būdas.

 

Unikalus šokolado skonis yra pasiekiamas apjungiant aukštos kokybės ingredientus, didžiulę patirtį ir kvalifikuotą komandą. Gamybos procesas labai sudėtingas ir trunkantis daug laiko. Tačiau jo pabaigoje mes apdovanojami intensyviu ir ilgai išliekančiu skoniu, vertu visų pastangų bei kantrybės.

 

COCOA – tai labiausiai prieinamas ir geriausias atpažįstamas mūsų prekinis ženklas ekologiško Raw šokolado, juo dengtų vaisių bei riešutų ir kitų produktų rinkoje. Kruopščiai parinktas produkto svoris ir gera rinkos kaina pritraukia klientus, o dėl unikalumo, paremto kokybe, šie produktai gali pasiekti įvairiausias prekybos vietas. COCOA produktai dėl savo ypatingo skonio ir kokybės išsiskiria rinkoje jau daugiau nei 10 metų.

 

Mūsų produktų stiprybės:

 

Eko/Organic – aukščiausios kokybės ingredientai iš sertifikuotų ekologinių ūkių.

Kokosų žiedų cukrus – tai išskirtinis saldiklis, turintis žemą glikemijos indeksą (IG) - 35. Tai naudingesnė rafinuoto cukraus alternatyva, tinkanti žmonėms, ieškantiems produktų be rafinuoto cukraus.

“Bean to bar”: mes gauname aukščiausios kokybės kakavos pupeles tiesiai iš agrokultūros partnerių. Neskrudinta pupelė yra esminė mūsų produktų skonio bei aromato dalis. Tiesioginis bendradarbiavimas leidžia pasirinkti partnerius, kurie dirba pagal socialinę atsakomybę (CSR).

Raw (žaliavalgiškas)/šaltai spaustas Supermaistas. Siekdami išlaikyti kakavos pupelių skonį, neskrudintas kakavos pupeles apdorojame žemoje temperatūroje. Patirties ir įrangos tobulinimo metai leidžia mums pasiekti unikalią ir atpažįstamą kokybę.

Supermaistas: kakava iš neskrudintų kakvos pupelių, Raw (žaliavalgiškas) šokoladas, pekano riešutai, inca uogos, goji uogos, acai uogos, turkiškas šilkmedis, Burbono vanilė, kokosų žiedų cukrus.

Baltojo/pieniško šokolado alternatyvos, užkariaujančios veganiškas rinkas. Pieniškas skonis pasiekiamas per kokosų vandenį ir kokosų minkštimą arba migdolus.

 

Mūsų produktai turi du prekinius ženklus – kiekvienam prieinamą COCOA ir prabangųjį OCTO, kurie idealiai papildo vienas kitą.

 

Susitelkdami į veganiškus ekologiškus produktus, mes sėkmingai konkuruojame su geriausiais tradicinio „bean to bar“ („nuo pupelės iki plytelės”) šokolado gamintojais visame pasaulyje, kuriems skonis, nauda ir kokybė yra pagrindinis prioritetas.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.