Laukinio Aloe Ferox gelis – akių grožiui ir jaunystei

Oda aplink akis yra ypač plona. Joje labai nedaug elastino ir tik labai plonas sluoksnis kolageno, todėl šioje zonoje oda sausėja greičiau. Dėl to atsiranda raukšlės ir kiti senėjimo požymiai.
Laukinio Aloe Ferox gelis – idealus sprendimas.

Laukiniai Aloe Ferox yra reti, ypatingi ir natūraliai gamtoje renkami augalai. Jų sudėtyje yra vertingų amino rūgščių, baltymų, fermentų, vitaminų, daugybė mineralų ir maistinių skaidulų. Dėl išskirtinių drėkinamųjų alavijo savybių oda tampa minkštesnė, elastingesnė ir geriau apsaugota nuo neigiamų išorinių veiksnių.
BIO Laukinių Aloe Ferox gelis turi ne tik drėkinantį, maitinantį, regeneruojantį poveikį, bet ir unikalią savybę giliai įsiskverbti į odą. Jis prisotina odą deguonimi ir skatina kolageno gamybą. Tai ypatingas savarankiškas produktas, o taip pat ir sudedamoji dalis kremų, kaukių ir grožio bei kitų sričių priemonių gamybai.
Grožiu rūpinamės ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Todėl, pasiekti maksimaliam jauninančiam efektui ir sveikatą bei grožį puoselėjančiam poveikiui, siūlome BIO Laukinių Aloe Ferox gelį naudoti veido bei kūno odos priežiūrai, ir kartu gerti Raw Laukinių Aloe Ferox sultis – jos puoselėja sveikatą ir skatina kolageno gamybą.

Jį naudojant, rekomenduojame šiuos žingsnius:
• Odą nuprausti ir nuvalyti toniku (rekomenduojame Koloidinį sidabrą, nes viena iš jo ypatingų savybių – odos drėkinimas).
• Paakiuose ir į odą aplink akis švelniais judesiais įtapšnoti BIO Laukinių Aloe Ferox gelį.
• Po gelio būtinai tepkite veido odą kremu, serumu ar kita jūsų naudojama odos priežiūros priemone – BIO yra geriausia.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.