Naujiena: e-knyga "Saldumynai Kitaip"

Raw saldumynai be riešutų, laktozės, glitimo, kiaušinių ir cukraus!

 

Ar pagalvojote, kad saldumynai gali būti naudingi jūsų sveikatai? Saldumynai šioje knygoje būtent tokie – gardūs, puoselėjantys grožį ir maistingi.

Receptai pritaikyti tiek vaikams, tiek suaugusiems žmonėms, triufeliai bei saldainiai lengvai ir greitai pagaminami, tad tiks visos šeimos džiaugsmui.

Tai puiki alternatyva, kuri, pakeitus tradicinius saldumynus, padės su malonumu lieknėti.

 

Tai pirmas laiptelis į beribį ypatingų saldumynų pasaulį.

Šioje knygoje visi procesai pateikiami itin paprastai, kad padėtų kiekvienam, norinčiam saldumynus ruošti savarankiškai – nuo 5-erių metų iki 125-erių.

Sudėtyje nėra glitimo, laktozės, cukraus, riešutų ir kiaušinių, tad saldumynai tinka vegetarams, veganams, žaliavalgiams ir žmonėms, turintiems alergijų.

Šių saldainių išskirtinumas slypi eteriniuose aliejuose, kurie suteikia ypatingą skonį ir savybes. Jei eterinių aliejų, skirtų maistui, neturite po ranka, bet triufelių norite jau dabar, juos galite pasigaminti ir be eterinių aliejų. O jei nevartojate kokosų aliejaus ar pastos, juos lengvai pakeisite kakavos sviestu. Nepaprasto skonio saldumynus galima siūlyti išrankiems smaližiams!

Visi produktai lengvai gaunami. Brangiausia, ką jūs įdėsite į šių saldumynų gamybą – tai jūsų rankų darbas. Geriausia, kad gamybos procesas užtruks vos 15-20 minučių, ir saldainiai galės keliauti į šaldytuvą, kur irgi neužsibus.

Paprasta, aromatinga, gardu ir naudinga!

 

Knyga yra prieinama lietuvių ir anglų kalbomis. This book is available in English.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.