Ciberžolė - geram miegui

Nemiga – vis dažniau pasitaikanti šių laikų problema. Judriame ir skubančiame pasaulyje stresas – ne naujiena, ir jis sukelia daugelį miego sutrikimų.
Ciberžolė – nepaprastas augalas, galintis padėti kovoti su pagrindinėmis nemigos problemomis: įtampa, nerimu, uždegimu ar lėtiniu skausmu. Raw BIO ciberžolės sultyse iš „Aromavitalitys“ yra išsaugota didžioji dalis šio augalo naudingų savybių, tad papildydami savo mitybą Raw BIO ciberžolės sultimis galite pagerinti miego kokybę.
• Stresas, uždegimas ir miegas yra susiję: patiriant stresą, organizme kyla uždegiminiai procesai. Uždegimas trukdo miego ciklui, be to, yra kaltas dėl lėtinio skausmo, kuris yra dažna prasto miego problema. Pagrindinis ciberžolės komponentas kurkuminas – tai galingas antioksidantas, kuris veikia priešuždegimiškai. Tad vartodami Raw BIO ciberžolės sultis, padėsite organizmui įveikti uždegimą natūraliu būdu.
• Kitos dažnos miego problemų priežastys – tai nerimas, vidinė įtampa ir depresija. Vis daugiau tyrimų rodo, jog uždegimas taip pat susijęs su depresija, tad priešuždegiminės ciberžolės savybės gali palengvinti depresijos simptomus. Be to, kurkuminas moduliuoja dopamino ir serotonino išsiskyrimą – medžiagas, kurios yra atsakingos už gerą nuotaiką ir dalyvauja miego procesuose.
• Viena iš kitų vertingų ciberžolės medžiagų – geležis. Tai organizmui itin svarbus mineralas, atsakingas už kraujo kokybę ir deguonies pernešimą kūne. Geležies trūkumas yra susijęs su miego problemomis, padidėjusiu nerimu ir nuovargiu, kuris skiriasi nuo įprasto mieguistumo ir trukdo organizmui sveikai išsimiegoti. Tad palaikydami reikalingą geležies kiekį, pasirūpinsite savo miego kokybe.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.