Laukiniai Alavijai Ferox - raumenų sveikatai

RAW Laukinių Aalvijų Ferox sultyse esantys magnis, kalis ir natris – tai elektrolitai, itin svarbūs organizmo funkcijoms palaikyti ir ypatingai naudingi sportuojantiems žmonėms. Daugiausia elektrolitų, o ypač kalio ir natrio, prarandama sportuojant, o vasaros metu – dar daugiau. Todėl šių mineralų reikia pakankamai gauti su maistu.

● Elektrolitai yra būtini biologinėms organizmo funkcijoms palaikyti – jie perneša elektros krūvį, reguliuoja nervų bei raumenų funkcijas, palaiko rūgščių ir šarmų pusiausvyrą, padeda atsistatyti audiniams ir skysčiams, saugo nuo dehidratacijos.

● Kalis ir natris labai svarbūs raumenų darbui ir raumenų susitraukimams. Magnis padeda raumenims atsipalaiduoti, esant šio elemento trūkumui gali atsirasti mėšlungis. Magnis kartu su natriu užtikrina sklandžią energijos apykaitą ir nervinių impulsų perdavimą. Tad sveikam organizmo darbui svarbi visų šių elementų sąveika.

Atskiros šių elementų savybės:

● Magnis yra būtinas nervų sistemos veiklai, raumenų atsipalaidavimui, širdies darbui, fermentų aktyvumui, kaulų ir dantų augimui.

● Kalis palaiko ląstelių funkciją, reguliuoja kraujo spaudimą, saugo nuo kaulų retėjimo, yra naudingas virškinimo sistemai, širdies, raumenų ir nervų sistemos darbui.

● Natris saugo organizmą nuo dehidratacijos, padeda pernešti maisto medžiagas, reguliuoja širdies ir kitų raumenų susitraukimo procesus, padeda nervų ląstelėms perduoti impulsus.

● Ir tai tik dalis šių elementų teikiamos naudos.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.