Koloidinis sidabras – puikus dezinfekavimo sprendimas.

Vasara yra puikus metas įvairiam sportui ir aktyvioms pramogoms, įskaitant važiavimą dviračiu, krepšinį, tinklinį, bėgimą, jodinėjimą, irklavimą, nardymą ir daugelį kitų. Tačiau būtent karštomis dienomis labai svarbu valyti sportinę įrangą nuo prakaito ir gerai dezinfekuoti.

Viena iš dezinfekavimo svarbos priežasčių  jog būtų išvengta bakterijų plitimo ir infekcijų rizikos. Bakterijos itin greitai dauginasi drėgnoje, šiltoje terpėje, todėl vasarą ši rizika padidėja. Nevalytoje įrangoje gali atsirasti ir pelėsis ar grybelis, kurie gali sukelti nemalonias pasekmes susilietus su oda, ypač jeigu ši yra pažeista nuo sporto metu patirtų traumų.

Kita svarbi priežastis – tai pačios įrangos būklė: prakaitas ir bakterijos, ilgą laiką palikti ant įrangos paviršiaus, gali paskatinti medžiagų dėvėjimąsi ir irimą.

Į pagalbą ateina koloidinis sidabras, kuris turi antiseptinį, antibakterinį poveikį ir yra saugi bei natūrali dezinfekavimo priemonė.

Koloidinio sidabro panaudojimo būdai:

● Dažnai liečiamų paviršių dezinfekavimas (dviračio rankenų, irklų, kamuolių ir kt.);

● Sportinių pirštinių dezinfekavimas (dviratininkų, boksininkų ir kt.), išpurškiant jas iš vidaus ir leidžiant išdžiūti;

● Daugelio žmonių naudojamos įrangos dezinfekavimas (pvz.: sporto salės įrangos);

● Lauke naudojamos aprangos ir įrangos valymas (nardymo apranga, jodinėjimo balnai ir kt.);

● Sportinių batų dezinfekavimas ir prakaito kvapo mažinimas (rekomenduojama koloidinį sidabrą įpilti į buteliuką su purkštuku, išpurkšti batus iš vidaus ir leisti išdžiūti);

● Ir tai tik dalis būdų, kaip galima panaudoti koloidinį sidabrą.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.