Raw BIO šokoladai – maistas smegenims

Sveikiname su prasidėjusiu nauju mokslo bei studijų etapu ir siūlome pasilepinti Raw BIO šokoladais, naudingais protiniam darbui ir puikiai atminčiai!
Raw BIO šokoladas iš neskrudintų kakavos pupelių yra puikus energijos šaltinis, maitinantis smegenis ir gerinantis jų veiklą. Raw šokolado sudėtis išsiskiria polifenolių, antioksidantų bei endorfinų gausa – šios medžiagos pagerina kraujo tekėjimą į smegenis, centrinės nervų sistemos funkciją, koncentraciją bei motyvaciją užsiimti protine veikla. Natūrali kakava yra vienas iš privalomų smegenų dietos ingredientų – ji nepaprastai naudinga atminties palaikymui. Neskrudintose kakavos pupelėse, iš kurių gaminami Raw šokoladai, yra dalis svarbiausių medžiagų atminties bei smegenų funkcijai – tokių kaip magnis ir B grupės vitaminai.
Raw BIO veganiškas šokoladas iš "Aromavitalitys" yra be laktozės, glitimo, sojų ir rafinuoto cukraus, tad tiks net išrankiausiems moksleiviams bei mokytojams, studentams bei dėstytojams, ir visiems, siekiantiems mokytis ir gyventi sveikiau.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.