Ciberžolė imunitetui

Ciberžolė – ypatingas imuniteto šaltinis. Jau tūkstančius metų yra nepaprastai vertinama indų bei kinų medicinoje, ir vis labiau – likusiame pasaulyje. Šis augalas išskirtinai turtingas naudingosiomis medžiagomis ir laikomas super-maistu. Didžiausią naudą gauname iš šviežios ciberžolės – tad Raw BIO nepasterizuotos ciberžolės sultys iš „Aromavitalitys“ aprūpina organizmą vertingų medžiagų gausa, kuri stiprina mūsų imunitetą.
• Ciberžolėje esantis kurkuminas turi priešuždegiminių savybių, o tai padeda stiprinti imunitetą ir išlaikyti organizmą atsparų. Uždegimas yra svarbi imuninės sistemos dalis kovojant su infekcijomis ir yra trumpalaikis. Tačiau kai uždegimas tampa lėtinis, tai sukelia įvairias sveikatos problemas ir ligas. Kaip tik tokiems negalavimams bei lėtiniam uždegimui kurkuminas užkerta kelią.
• Ciberžolė, kuri yra antivirusinė, priešgrybelinė ir antibakterinė, taip pat yra probiotikas, skatinantis sveikų bakterijų augimą mūsų žarnyne. Tad be profilaktinių savybių, padedančių išvengti peršalimo, virusų ir rimtesnių problemų, ciberžolė dar ir palaiko pačios žarnyno mikrofloros sveikatą.
• Ciberžolė padeda organizmui natūraliai valyti kvėpavimo takus ir kovoti su infekcijomis. Dėl to ji yra naudinga norint išvengti kvėpavimo takų negalavimų, tokių kaip peršalimas, kosulys ar net gripas.
Artėjant šaltajam metų laikotarpiui, ypač svarbu pasiruošti ir sustiprinti savo imunitetą – Raw BIO ciberžolės sultys padės tai pasiekti ir suteiks organizmui ypatingos naudos.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.