Tigrinis pleistras – pirmoji pagalba po ranka!

Pavasaris – pats tinkamiausias metas pradėti sportuoti. Sustingę po žiemos, raumenys yra pasiilgę judėjimo, o vis labiau šylantis oras suteikia sąlygas tai daryti gryname ore. Ilgi žygiai, bėgiojimas, dviračiai, riedučiai ir kitas panašus sportas pavasarį patiria pakilimo bangą.
Tačiau su šia banga padažnėja ir įvairių traumų: sumušimų, patempimų, uždegimų bei raumenų ir sąnarių skausmo atvejų. Čia į pagalbą ateina Tigrinis pleistras.
Veikliąsias medžiagas gaunantis net iš 24 augalų ekstraktų, šis pleistras veikia stimuliuodamas kraujotaką ir mikrocirkuliaciją. Užklijuotą ant probleminės vietos, Tigrinį pleistrą rekomenduojama laikyti iki 10 valandų – jis visą laiką tolygiai veiks traumos zoną.
Šis pleistras – būtina kiekvienos vaistinėlės dalis. Esant poreikiui, jį galima apkirpti ir klijuoti net ir sunkiai prieinamose vietose. Jis išgelbės net užpuolus slogai ar peršalimui – klijuojant ant nosies ar kaklo srityje. O patyrus patempimą ar sumušimą, tai – puiki ir lengvai prieinama pirmoji pagalba!
Nepraleiskite progos apsidrausti: turint po ranka Tigrinį pleistrą, jo ypatingi žolelių ekstraktai išgelbės vos prireikus!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.