Magnio bei kalio nauda RAW Laukinių Alavijų Ferox sultyse

RAW Laukinių Alavijų Ferox nepasterizuotose sultyse esantys magnis bei kalis – tai širdžiai nepaprastai naudingi elementai. Jie geriausiai pasisavinami kai yra gaunami iš maisto, tad natūralios Alavijų Ferox sultys – puikus šaltinis.
Šiuo metu širdies ligos yra viena opiausių sveikatos problemų. Pasak mokslinėje svetainėje „Pubmed“ publikuotų tyrimų, padidėjęs kraujospūdis yra vienas iš pagrindinių mirštamumo rizikos veiksnių pasaulyje, todėl itin svarbu pasirūpinti savo širdimi bei kraujotakos sistema.


● Kalis yra būtina maistinė medžiaga, reikalinga palaikyti bendrą kūno skysčių kiekį, rūgščių ir elektrolitų pusiausvyrą bei normalią ląstelių funkciją. Maisto perdirbimas sumažina kalio kiekį, tad vartojant daug perdirbtų produktų, organizme gali imti trūkti kalio.
● Nepaprasta kalio nauda – tai pagalba mažinant kraujospūdį ir kovojant su hipertenzija. Amerikos Širdies Asociacija apskaičiavo, kad padidinus kalio suvartojimą iki rekomenduojamos dienos normos (mažiausiai 90 mmol), vidutinė gyvenimo trukmė galėtų pailgėti 5 metais.
● Kalis sumažina insulto riziką ir neturi neigiamo poveikio lipidų koncentracijai kraujyje ar inkstų funkcijai.
● Magnis yra būtinas širdies ląstelių elektrinio aktyvumo moduliatorius. Jo pagrindinis fiziologinis vaidmuo apima fermentų aktyvumą, baltymų transportavimą ir širdies bei kraujagyslių sveikatos palaikymą.
● Sumažėjęs suvartojamo magnio kiekis maiste siejamas su didesne hipertenzijos, prieširdžių virpėjimo (AF), išeminės širdies ligos rizika.
● Magnis yra labai svarbus sveikam širdies ritmui, nes jis dalyvauja kitų elektrolitų pernešime į ląsteles – tai būtina normaliam širdies plakimui. Tyrimai rodo, kad magnio trūkumas arba ribotas magnio vartojimas padidina nereguliarius širdies plakimus, vadinamus aritmijomis.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.