Miego kaukė su mikrosferomis "Artraid"

Ypatingų priemonių su „Artraid“ mikrosferomis, skirtų kūno regeneracijai bei gyvenimo kokybei gerinti, seriją pradedame nuo nedidelio, bet nepaprastai naudingo gaminio – miego kaukės. Lengva ir kompaktiška, „Artraid“ miego kaukė yra pagaminta pagal auksinį pjūvį, kitaip vadinamą dieviškąja proporcija. Tai – tobula objekto kompozicija, tad kaukė ne tik veiksminga, bet ir idealaus dizaino!

 

Ši kaukė naudinga kiekvienam – tiek mažam, tiek dideliam, senam ir jaunam. Ji nuostabiai padeda miego kokybei, o juk miegas yra būtinas visiems!

 

Melatoninas, kuris organizme sukelia natūralią mieguistumo būseną, išsiskiria tik visiškoje tamsoje. O juk mūsų gyvenimuose to dažnai trūksta, net jei nepastebime: ar nuo įjungtų elektros prietaisų, ar nuo naktinių lempų, ar nuo per plonų užuolaidų. Čia miego kaukė mus gelbsti!

 

Naudodamas miego kaukę „Artraid,“ žmogus miego metu pereina visus 4 miego ciklus, kurie yra be galo svarbūs kokybiškam miegui, giliam poilsiui ir smegenų atsistatymui.

 

Tačiau ji tinkama ne vien miegui! Šią kaukę tinka užsidėti ant akių ir po darbo su kompiuteriu ar gavus kitokį krūvį akims, kad šios atsigautų.

 

 Taip pat kaukė tinkama užsisegti ant kaklo kai dirbama su kompiuteriu, šitaip sumažinant spinduliuotės poveikį. 

 

Šią kaukę – ir daugelį kitų fantastiškų gaminių su „Artraid“ mikrosferomis – jau galite įsigyti pas mus!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.