Naujiena! Raw ir KETO šokoladų gardumynai!

Kas gali būti geriau už šokoladą, kuris ne tik gardus, bet ir sveikas bei naudingas? Kaip tik tuo pasižymi visi Raw šokoladai iš „Aromavitalitys“! Ir turime puikių žinių – jų gretas papildė net ne vienas, o DU nauji skoniai! Raw šokoladu dengti imbierai pradžiugins visus, ieškančius vertingo gardumyno, o KETO šokoladu dengti lazdynai praplės saldumynų akiratį besilaikantiems ketogeninės dietos!
 
Imbieras – imuninei sistemai nepaprastai naudingas augalas. Jame gausu ne tik įvairiausių vitaminų, kalio, magnio bei sacharidų, bet ir kitų vertingų aktyviųjų medžiagų, tokių kaip organizmą šildantys gingerolas ir šogaolas.
Imbierų gabaliukai išsaugo puikią formą dėl cukranendrių cukraus, tačiau jie padengti Raw šokoladu – žaliavalgišku, veganišku, neturinčiu nei glitimo, nei laktozės, nei sojų. Turite alergijų ar norite gyventi sveikai neatsisakant gardumynų? Šis gardėsis – kaip tik jums!
 
Lazdynų riešutai, dengti KETO šokoladu – naujas užkandis-desertas mūsų KETO linijoje, idealiai tinkantis žmonės, kurie laikosi ketogeninės dietos ar nori vartoti mažiau angliavandenių. Lazdynų riešutai suteiks energijos tiesiai iš gamtos, o sveikas KETO šokoladas pridės žiupsnelį saldumo, kuris nuskaidrins akimirką
 
Šiuos naujus gardumynus – bei visą puokštę kitų Raw šokoladų – rasite mūsų asortimente.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.