Raw Imbierų sultys – nepaprastas imuniteto stiprintojas

Atėjus žiemai, imunitetas ir organizmo atsparumas tampa itin svarbūs. Juk būtent šaltuoju metų laiku daugiausia susiduriame su peršalimo ir virusų rizika. Čia į pagalbą ateina Raw imbierų sultys – nepaprastas sveikatos šaltinis. Imbieras yra vienas geriausių ir seniausiai naudojamų augalų organizmo apsaugai tvirtinti bei apsiginti nuo peršalimo.

Štai keletas išskirtinių imbiero savybių:

• Imbiero šaknyse yra kalio, magnio, vario, vitaminų (tokių kaip B, B2, B6, C), gerųjų riebalų, taip pat – daugiau nei 10 antioksidacinių savybių turinčių medžiagų.

• Imbiere esantis vitaminas C yra nepakeičiamas stipriam imunitetui palaikyti.

• Imbiere esantys gingerolas ir šogaolas pasižymi šildomuoju poveikiu ir dėl to gali padėti gydant slogą, anginą ar gripą.

• Kovoti su peršalimu ir kitais rudens ar žiemos negalavimais padeda kita sudėtinė medžiaga cineolas, kurio imbiere labai gausu. Grynas cineolas naudojamas medicinoje kaip antiseptinė ir atsikosėjimą lengvinanti priemonė.

• Priešuždegiminių ir skausmą malšinančių ypatybių turi ir imbieruose esantis citralis.

• Imbieras turi priešuždegiminį poveikį, slopina virusų ir parazitų dauginimąsi.

Ir tai – tik dalis naudos, kurią mums suteikia imbieras. Raw imbierų sultys iš „Aromavitality“ yra žaliavalgiškos ir šalto spaudimo, tad išlaikiusios didžiąją dalį visų vertingųjų medžiagų.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.