RAW Laukinių Aloe Ferox sultys ir gelis – išskirtinis derinys jūsų grožiui

Laukiniai Alavijai Ferox – tai retas ir išskirtinis augalas, ir nedaugelis žino, kokia galinga yra jo teikiama nauda. Alavijai Ferox yra tokie reti, jog jie saugomi Tarptautinės Prekybos Konvencijos – dėl to produktų su jais kiekis yra labai ribotas. Vis dėlto dalis šių unikalių augalų yra leidžiama vartojimui, ir šitaip mus pasiekia neįtikėtinos vertės produktai. „Aromavitalitys“ siūlo net du: Laukinių Alavijų Ferox sultis bei gelį.
Naudojami kartu, šie produktai sudaro išskirtinį duetą, puoselėjantį mūsų grožį tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Geriant sultis, organizmas pasisavina begalę naudingųjų medžiagų, vitaminų ir mikroelementų, šitaip padėdamas žydėti natūraliajam grožiui. Be to, šias sultis, kaip ir gelį, galima naudoti tiesiai ant odos – tai išorinis rūpinimasis oda, kuri kasdien susiduria su žalingu aplinkos poveikiu. Drauge šie nepaprastai vertingi produktai suteikia maksimalią naudą!
Naudojant gelį ar sultis odai, galimybių daug! Galima:
• Tepti ant veido prieš kitų priemonių naudojimą, nes Alavijai Ferox padeda jas geriau pasisavinti – nesvarbu, kuriuo paros metu!
• Naudoti po depiliacijos ar skutimosi.
• Tepti esant mėlynėms.
• Naudoti kaip pagalbą nudegus saulėje.
• Norint išnaudoti Alavijų Ferox regeneruojančias odos savybes.
• Šios priemonės idealios visiems – mažiems ir dideliems!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.