Raw šalto spaudimo imbierų sultys: tikra imuniteto bomba!

Imbiero sultys – puikus būdas palaikyti stiprią imuninę sistemą. O kai sultys yra Raw, šalto spaudimo, nepasterizuotos ir pagamintos iš šviežių imbierų šaknų – jų teikiama nauda neįtikėtinai išauga! Kaip tik tokias sultis siūlo „Aromavitalitys“ – tai aukščiausia kokybė ir didžiausia aktyviųjų medžiagų vertė viename buteliuke.
 
Imbieras buvo naudojamas šimtmečius, siekiant padėti kovoti su infekcijomis, sumažinti uždegimą ir apsisaugoti nuo ligų. Negana to, kad imbiero sultys yra puikus antioksidantų šaltinis, jos taip pat padeda sustiprinti natūralią organizmo apsaugą ir padeda palaikyti sveiką organizmo funkcionavimą. Tai – ne tik skanus ir maistingas gėrimas, bet ir galinga natūrali priemonė, galinti padėti išlaikyti stiprią imuninę sistemą.
 
• Imbiero šaknyse yra kalio, magnio, vario, vitaminų B, B2, B6, C, gerųjų riebalų, sacharidų, dervų, krakmolo, taip pat – daugiau nei 10 antioksidacinių savybių turinčių medžiagų.
• Vitaminas B aktyviai dalyvauja riebalų apykaitoje, B2 padeda išvengti skrandžio ir žarnyno problemų, o vitaminas C stiprina imunitetą.
• Imbiere esantys gingerolas, šogaolas, cineolas ir citralis pasižymi šildomosiomis, antiseptinėmis bei priešuždegiminėmis savybėmis.
• Ir tai – tik dalis begalinės imbiero teikiamos naudos!


Į savo kasdienę mitybą įtraukite raw šviežių imbierų sulčių, ir galėsite džiaugtis stipriu organizmu!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.