RAW šokolado nauda mūsų protui

Prasidėjus mokslo metams, proto skaidrumas bei aštrumas tampa labai svarbus. Norisi mokytis efektyviai bei greitai ir sulaukti sėkmingų darbo rezultatų. Tam itin padeda smegenų maistas, iš kurių vienas yra ne kas kita, kaip šokoladas. O pats naudingiausias – tai Raw šokoladas iš neskrudintų kakavos pupelių, mat jame išlieka daugiausia vertingų medžiagų ir aktyvių komponentų, padedančių smegenų veiklai.
„Aromavitalitys“ galima rasti platų Raw šokoladų pasirinkimą. Kiekvienas žmogus turi savo skonį – ir kiekvienas atras, kas jam patiks, ir galės ne tik mėgautis, bet ir suteikti ypatingo kuro protiniam darbui.
Raw šokoladas padeda:
• Gerinti smegenų funkciją: šokolade esantys flavanoidai padeda susikaupti ir sukoncentruoti dėmesį, stiprina atmintį bei informacijos įsisavinimą ir lengvina protinį darbą.
• Pasisemti energijos: šokolade esantys teobrominas, magnis bei chromas suteikia jėgų, šitaip duodami smegenims kuro ir leisdami protinei veiklai vykti visu pajėgumu.
• Pakelti nuotaiką: šokolade esantys anandamidas drauge su magniu ne tik gerina nuotaiką ir mažina depresyvias emocijas, bet ir palaiko bendrą emocinę būklę – o tai itin svarbu efektyviam mokymuisi palaikyti bei padėti kūrybiniam mąstymui.

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.