Raw super-maisto sultys – pagalba švenčių laikotarpiu

Švenčių laikotarpiu galime susidurti su įvairiais sunkumais – tiek dėl šalto oro, tiek dėl skrandžio negalavimų ar galvos skausmo po ilgo šventimo. Raw imbiero, Aloe Ferox ir ciberžolių sultys yra nepaprastos pagalbininkės norint palaikyti gerą sveikatą ir per šventes jaustis puikiai!

Raw nepasterizuotos imbierų sultys iš „Aromavitalitys“ apsaugos nuo šalčių ir gerklės skausmo.
Palaikykite 1-2 a.š. šių sulčių burnoje ir tada nurykite – tai išties taip paprasta! Naudokite šį metodą kelis kartus per dieną, ir gerklė ne tik pasijus daug geriau, bet ir bus profilaktiškai saugoma.

Raw nepasterizuotos Aloe Ferox sultys iš „Aromavitalitys“ – tai nuostabus būdas stiprinti imunitetą tiek vaikams, tiek suaugusiems. Aloe Ferox – puikus adaptogenas, kuris padeda palaikyti optimalią sveiką organizmo būseną. Priešuždegiminės, antibakterinės savybės ir vitaminų bei mikroelementų gausa užtikrina didžiulę naudą mūsų sveikatai. Rekomenduojama gerti po 50-100ml 2 kartus per dieną, ir imunitetas bus nuosekliai stiprinamas!

Raw nepasterizuotos ciberžolių sultys iš „Aromavitalitys“ išgelbės jaučiant skrandžio negalavimus ar galvos skausmą po švenčių. Šios sultys ne tik detoksikuoja ir padeda kepenims atsigauti po švenčių ir alkoholinių gėrimų, bet ir yra nepamainomos norint pagerinti virškinimą. Šventinis stalas būna nukrautas įvairiausio maisto, dažnai ir riebaus, o tai apsunkina organizmą bei skrandį. Užtenka vos 15ml šių sulčių per dieną, kasdieną, kad organizmas imtų atsigauti ir net tvirtėti!

Per šias šventes, pasirūpinkite savo bei artimųjų savijauta ir Naujus metus pasitikite kupini energijos!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.