Aukščiausisos kokybės RAW produktai plaukams

Plaukai – tai mūsų vizitinė kortelė. Jie ne tik yra svarbi stiliaus dalis, bet ir mūsų sveikatos bei energetikos rodiklis.
Rūpintis savo sveikata bei natūraliu grožiu – tai Meilė sau. Ją išreikšti galime palepindami plaukus aukščiausios kokybės natūraliais Raw produktais.


Raw BIO nepasterizuotos Laukinių Aloe Ferox sultys – tai puiki priemonė plaukų priežiūrai: stiprina ir lygina plaukus, apsaugo nuo pažeidimų ir skatina plaukų augimą.
Plaunant plaukus, šias sultis galima sumaišyti su šampūnu, o taip pat iš jų gaminti kaukes. Šias sultis taip pat tinka įmasažuoti į drėgną galvos odą, o praskiedus jomis skalauti plaukus.

Laukinis Alavijas Ferox pasirūpina jūsų grožiu tiek iš išorės, tiek iš vidaus.

• Geriant Raw BIO nepasterizuotas Laukinių Aloe Ferox sultis, mūsų grožiu pasirūpina iš vidaus, nes šių sulčių sudėtyje yra vertingų amino rūgščių, baltymų, fermentų, vitaminų, daugybė mineralų ir maistinių skaidulų. Laukiniuose Alavijuose Ferox yra net 20 kartų daugiau aktyviųjų naudingųjų medžiagų, beveik dvigubai daugiau amino rūgščių ir žymiai daugiau maistinių medžiagų nei kitose Alavijų rūšyse. Be to, Laukiniai Alavijai Ferox savo gerąsias savybes išlaiko žymiai ilgiau.
• O naudojant šias sultis išoriškai, plaukų priežiūrai kaip kaukę, atsigauna ne tik plaukai, bet ir galvos oda. Ji yra giliai drėkinama, skatinamas jos atsinaujinimas, todėl pati oda gali lengviau susidoroti su uždegiminėmis reakcijomis ir atitolinti senėjimą. Galvos odos ląstelėse pašalinamas disbalansas ir normalizuojami medžiagų apykaitos procesai.

Raw Aloe Ferox sultys – tai idealus sprendimas puoselėjant vidinį ir išorinį grožį!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.