Ypatingi Raw šokoladai - Meilės dienai!

Artėjant Meilės dienai, imame savęs klausti, kas labiausiai pradžiugintų artimųjų širdis. Ypatingi šokoladai iš „Aromavitalitys“ tikrai tai padarys – ir ne tik emociškai! Šokoladas sušildo mus iš vidaus ir pakelia nuotaiką, tačiau Raw šokoladas dar ir yra nepaprastai naudingas širdies sistemai!
 
Pats naudingiausias – Raw šokoladas iš neskrudintų kakavos pupelių. Jame išlieka itin daug vertingų medžiagų ir aktyvių komponentų, padedančių širdies darbui, smegenų veiklai ir emocinei būsenai.

NUOTAIKAI: šokolade esantys anandamidas ir magnis ne tik pkelia nuotaiką, bet ir palaiko bendrą teigiamą emocinę būklę.
ŠIRDŽIAI: šokolade esantys flavanoidai ypač naudingi širdies darbui, stiprina kraujagyslių sieneles ir padeda visai kraujotakos sistemai.
ENERGIJAI: šokolade esantys teobrominas, chromas ir magnis suteikia jėgų ir energijos, kuri padeda tiek aktyviai leidžiant laiką, tiek dirbant protinį darbą.
PROTUI: šokolade esantys flavanoidai padeda susikaupti ir įsisavinti informaciją, stiprina atmintį bei lengvina protinį darbą.
 
Padovanokite savo mylimiausiems nuostabių gardumynų, kurie ne tik suteiks saldžių akimirkų, bet ir prisidės prie jų sveikatos!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.