Kalėdinė dovana Jai ir Jam!

Ieškote dovanų idėjų Jai ir Jam? Šis Unikalus Duetas –  vetinga dovana  sveikatos ir grožio puoselėjimui. Nepaprastos Raw imbiero bei ciberžolės sultys pradžiugins kiekvieną: gal ieškote naudingo sprendimo savo tėvams, gal turite draugų porą o gal dairotės dovanos sau ir savo antrai pusei? Bet kuriuo atveju, Raw sultys iš super-augalų yra tikra ilgaamžiškumo dovana!

Raw imbierų ir ciberžolių sultys iš „Aromavitalitys“:

• Yra išgaunamos iš šviežių augalų, šalto spaudimo ir nepasterizuotos, todėl tai „Raw“ – žaliavalgiškas – produktas; tokios sultys išsaugo daugiausia vertingųjų medžiagų, mikroelementų ir vitaminų.

• Imbiero šaknyse yra daugiau nei 10 antioksidacinių savybių turinčių medžiagų, kalio, magnio, vario, vitaminų (tokių kaip B, B2, B6, C) ir kt.

• Imbieras turi priešuždegiminį poveikį, slopina virusų ir parazitų dauginimąsi.

• Ciberžolė, kuri yra antivirusinė, priešgrybelinė ir antibakterinė, taip pat yra probiotikas, skatinantis sveikų bakterijų augimą mūsų žarnyne. Tad be profilaktinių savybių, padedančių išvengti peršalimo, virusų ir rimtesnių užduočių, ciberžolė dar ir palaiko pačios žarnyno mikrofloros sveikatą.

Ciberžolėje esantis kurkuminas turi priešuždegiminių savybių, o tai padeda stiprinti imunitetą ir išlaikyti organizmą atsparų.

• Ciberžolė padeda organizmui natūraliai valyti kvėpavimo takus ir kovoti su infekcijomis.

• Visos šios – ir daugelis kitų nepaminėtų savybių – paverčia imbiero bei ciberžolės duetą , kurie sustiprina bei papildo  vienas kito poveikį nepaprastu sveikatos bei  grožio puoselėtoju.

Sveikatos ir Ilgaamžiškumo paslaptis slypi čia!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.