Kalėdiniai rinkinukai Jums

Jau ateina metas, kai pradedame galvoti apie Kalėdines dovanas ir stengiamės pasiruošti iš anksto. Kad būtų lengviau, Jums parengiame ypatingus Kalėdinių rinkinukų pasiūlymus.
Pirmasis rinkinukas, kurį siūlome – tai gardus bei gurmaniškas trio: BIO šokoladinis lazdyno riešutų kremas, šilkmedžo uogos Raw šokolade bei mini Raw šokolado plytelė su šilkmedžio uogomis ir kava.
  
• Lazdyno Riešutų Kremas Su Šokoladiniu Poskoniu
Tai unikalus kremas-desertas iš ekologiškų lazdynų riešutų ir neskrudintų kakavos pupelių miltelių. Šis gardėsis pasižymi ne tik šilkine tekstūra ir puikiu skoniu, bet ir nauda: yra maistingas, kupinas vertingų medžiagų, o saldumui naudojamas kokosų žiedų cukrus. Kremas sukurtas taip virtuoziškai, kad užtenka vos penkių ingredientų išgauti neprilygstamam skoniui, o sudėtis išlieka gryna.
• Šilkmedžio Uogos Raw Šokolade
Dengimui naudojamas šokoladas gaminamas iš dviejų rinktinių ekologiškų neskrudintų kakavos pupelių rūšių, iš kurių viena – itin reta Criollo rūšis. Jame nėra laktozės, glitimo, sojų ir rafinuoto cukraus. Šilkmedžio uogos priskiriamos super-maisto kategorijai ir, kaip ir kiti ingredientai, yra auginamos sertifikuotuose eco ūkiuose.
• Mini Raw Šokoladas Su Kava Ir Šilkmedžio Uogomis
Raw Cocoa šokoladas – tai sveika ir gardi alternatyva įprastam šokoladui. Jam naudojamos dvi geriausios ekologiškos neskrudintų kakavos pupelių rūšys, iš kurių viena – itin reta Criollo rūšis. Šiame šokolade esančios baltosios šilkmedžio uogos padeda greitai atkurti organizmo energiją esant dideliam fiziniam ir protiniam krūviui.
• Visi šie gardumynai yra be laktozės, glitimo, sojų ir rafinuoto cukraus, tad tinka veganams, žmonėms su alergijomis ir visiems, kuriems nesvetimas sveikas gyvenimo būdas.
 
Pasirūpinkite Kalėdomis iš anksto su „Aromavitalitys“!

Prekė pridėta į norų sąrašą
Prekė pridėta į palyginimą

Tinkalapis naudoja slapukus. Toliau naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate su jų naudojimu.